Lidmaatschap

Bij TV Ubach over Worms kun je het hele jaar door tennissen (alleen bij opdooi/sneeuw op de baan natuurlijk niet), dit in tegen stelling tot de overige verenigingen in de regio. Daar kun je slechts 7 maanden op de banen terecht. In de wintermaanden (van oktober t/m maart) is de kantine geopend op dinsdag en donderdag en onze LED-verlichting op de tennisbanen sowieso iedere avond aan (als er tennistraining is op werkdagen)!! Het hele jaar door organiseren we vele activiteiten op en naast de baan, tevens zijn er vele speciale "winteractiviteiten", o.a. Dinsdagavond Herenavond, maar ook een Bocktoernooi, Darttoernooi, Pokertoernooi, een Culinaire avond met onze Topchef Lonny (Ike van Maanen), de Winterwandeling, Pubquizen, enz., enz.), dus houdt de internetsite goed in de gaten!!

Contributie (van april t/m maart)

Senioren (wordt in 2024, 18 jaar of ouder): € 145,-
Junioren (is op 31 december 2024, 17 jaar of jonger): € 70,-
Slapend lidmaatschap: zonder / met lidmaatschap KNLTB: € 20,00 / 35,00

Voor nieuwe leden, die 18 jaar of ouder zijn, geldt voor het eerste lidmaatschapsjaar een gereduceerd tarief. Dit is € 75,00**.
Personen die na 1 oktober lid worden betalen € 30,00 voor de rest van het seizoen en € 75,00** voor het daarop volgend seizoen.

Nieuwe leden, jonger dan 18 jaar betalen het eerste jaar een gereduceerd tarief van € 40,00**.
Nieuwe leden, jonger dan 18 jaar die na 1 oktober lid worden betalen voor de rest van het seizoen € 20,00 en € 40,00** voor het daarop volgend seizoen.
Voor een lidmaatschap na 1 april dient een evenredig deel betaald te worden.

Nieuw is het Studentenlidmaatschap! Studenten "voortgezet onderwijs" tot 23 jaar betalen €75,00 contributie. Dit moet wel aantoonbaar zijn met een studentenpas.

Voor gezinnen, waar meer dan 2 personen actief lid zijn, gelden de volgende kortingen:

* Onder voorbehoud en indien er geen algemene contributie verhoging plaats vindt.
** Indien men de laastse 3 seizoenen geen lid is geweest.

Enkele huisregels

  • Afmelden lidmaatschap voor het volgende seizoen (april tot april) dient altijd voor 31 december te gebeuren.
  • Junioren mogen door de week tot 20:00 uur gebruik maken van de tennisbanen. Junioren mogen wel gebruik maken van de tennisbanen als deze door de week na 20:00 uur niet door Senioren bezet zijn en op vrijdag na 20:00 uur.
  • Inhangen van het ledenpasje tijdens het tennissen is verplicht. (Behalve tijdens activiteiten).
  • Het inhangen van het ledenpasje op het kunstgras staat los van het inhangen op de gravelbanen. Als alle spelers gelijktijdig zijn begonnen, worden de enkelspelers als eerste afgelost. Daarna de dubbelspelers te beginnen vanaf baan 1.
  • De contributie kan alleen via automatische incasso in één of drie termijnen voldaan worden.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 29438008

Tennisvereniging Ubach over Worms

Sportlaan 1
6374 CM Landgraaf

KVK-nummer

40187056