Tennislessen Rick Swakhoven Tennisopleiding (RST)

Binnen RST wordt lesgegeven door twee trainers die zich hieronder aan je voorstellen.

Voor meer vragen mag je contact opnemen met het bestuur ([email protected]) of rechtstreeks met de trainers ([email protected]).

 

RICK SWAKHOVEN

Ik ben Rick Swakhoven, ben 23 jaar oud en woonachtig in Sittard.

Sinds ik klein ben al begonnen met tennis. Vanaf 5 jaar oud gestart met training volgen bij TC Orient in Sittard.

Vanaf mijn 14de verder gegaan met trainen en spelen van competitie bij Westerheide in Duitsland. Daarna vanaf mijn 17de begonnen met trainen en competitie spelen bij TV Ubach over Worms in Landgraaf. Ik speel nog steeds competitie alleen dit jaar weer bij Orient in het voorjaar ben ik weer te zien in landgraaf op de zaterdag. Vervolgens ben ik met veel motivatie begonnen aan de tennisleraar opleiding met als doel fulltime trainer worden. Inmiddels geef ik 3 jaar met veel plezier tennisles en wil ik me blijven verbeteren om samen met TV UOW een sterke en mooie toekomst tegemoet te gaan.

Tot snel,

Groetjes Rick

 

REINIER KOENDERS

Ik ben Reinier Koenders. Ik ben geboren in het jaar dat Richard Kraijcek Wimbledon gewonnen heeft (1996). Momenteel woon ik in Heerlen. Op m’n 7e ben ik begonnen met tennissen. Daarnaast heb ik tot mn 19e gevoetbald. De afgelopen jaren heb ik zelf veel getraind. Het leek mij mede daardoor heel leuk om mijn ervaringen over te brengen op andere spelers. Ondertussen ben ik bijna in het bezit van mijn A-licentie. De komende jaren ga ik mijn uiterste best doen om bij UOW zowel het tennisniveau als het plezier in het spel verder omhoog te brengen. Ik ga er vanuit een leuke tijd door te gaan brengen binnen deze mooie vereniging.  We zien ons snel op de baan!

Groeten,

Reinier Koenders

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 29438008

Tennisvereniging Ubach over Worms

Sportlaan 1
6374 CM Landgraaf

KVK-nummer

40187056